SAOPŠTENJE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

317
SAOPŠTENJE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Epidemiološka situacija na teritoriji opštine Vlasotince je trenutno povoljna. U poslednjoj nedelji došlo je do blage stagnacije broja pozitivnih na prisustvo koronavirusa  i broja prvih pregleda u kovid ambulanti DZ Vlasotince, saopštava Štab za vanredne situacije.

Vanredna situacija ostaje na snazi i dalje, a u periodu od 31. decembra 2020. godine do 1. januara 2021. godine, radno vreme objekata u kojima se pružaju usluge u oblasti ugostiteljstva, koje obuhvataju prodaju hrane i pića (restorani,  kafići, barovi, klubovi, i sl.) ograničava se tako da ti objekti mogu raditi od 05.00 časova do 18.00 časova. Muzika uživo nije dozvoljena do 17 sati, a nakon tog vremena nije dozvoljena muzika u bilo kom obliku

Od 2. do 11. januara 2021. godine, radno vreme objekata u kojima se obavlja delatnost u oblasti trgovine na malo, pružanja usluge u oblasti ugostiteljstva, u zatvorenim ili otvorenim trgovinskim centrima i sličnim objektima , delatnost pružanja zanatskih , delatnost kulture, priređivanja igara na sreću, kozmetički saloni, frizerski saloni, saloni lepote,  i delatnost u oblasti  sporta koja podrazumeva istovremeno prisustvo više lica u istom prostoru ili dugotrajniji neposredni kontakt sa korisnikom usluge (fitnes centri, teretane, vežbaonice i drugi objekti namenjeni za sport i rekreaciju i sl.) ograničava se tako da ti objekti mogu raditi svakog dana  od 05.00 časova do 20.00 časova.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)