ŠEST MILIONA ZA DVE VLASOTINAČKE ŠKOLE

213
ŠEST MILIONA ZA DVE VLASOTINAČKE ŠKOLE

Programom preraspodele investicionih sredstava u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, osnovne škole „Božidar Miljković“  u Gornjem Prisjanu i „Braća Milenković“ u Šišavi dobile su po tri miliona dinara za radove na školskim objektima.

U školi u Gornjem Prisjanu radiće se zamena krovnog pokrivača na objektu kuhinje, a u školi u Šišavi sredstva će biti iskorišćena za zamenu krova i stolarije takođe na objektu školske kuhinje i za zamenu stolarije u prostoriji vrtića u okviru iste zgrade.

-U okviru stalnih napora da našoj deci obezbedimo što bolje uslove za rad, intenzivno kontaktiramo sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kako bismo što više sredstava koja su na raspolaganju školama  „doneli“ u vlasotinačku opštinu. Tako je obezbeđeno i ovih šest miliona dinara – kaže pomoćnik predsednika opštine Vlasotince Nebojša Stojanović.

On dodaje da se intenzivno radi na tome da se obezbede sredstva za dogradnju i rekonstrukciju vrtića „Kolibri“, zbog velikog broja dece koja čekaju na prijem.

Jedan Komentar
  1. Bravo za nasu opstinu i svaka cast na ovom fantasticnom projektu. Da nema ovakve vlasti ne bi bilo ni izgradnje, obnove i slicno. Posebno me raduje ova vest zbog malisana jer oni su nasa buducnost. S obzirom na ovu pandemiju misljenja sam da bi nase najmladje dodatno trebalo zastiti uvodjenjem ruskih fotokatalitičkim prečišćivačima vazduha jer od ove pošasti zvana korona moramo decu da sačuvamo!

Komentari su isključeni.