Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ОД СУТРА МАСОВНА ИМУНИЗАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА И У ВЛАСОТИНАЧКОЈ ОПШТИНИ

Штаб за ванредне ситуације општине Власотинце обавештава грађане да сутра почиње масовна имунизација на терену, у сеоским месним заједницама, без претходног електронског пријављивања и заказивања. На располагању је кинеска вакцина Синофарм, а са собом је потребно понети само личну карту, кажу у општинском штабу. Вакцинација ће се обављати од 10 до 17 сати по следећем распореду:

У Здравственој амбуланти у Кукавици 7. и 8. априла предвиђена је вакцинација житеља Орашја, 9. априла вакцинација житеља Кукавице, а 12. и 13. априла вакцинација житеља Ладовице.

У амбуланти у Стајковцу 7, 8. и 9. априла могу да се вакцинишу житељи Стајковца, 12. и 13. априла житељи Гложана и Прилепца, а 14. и 15. априла житељи Батуловца.

У згради Дома културе у Конопници  16. и 17.априла могу да се вакцинишу житељи Конопнице  и Скрапежа.

У амбуланти у Доњој Ломници 16.априла предвиђена је  вакцинација житеља Доње Ломнице, а 19. и 20.априла вакцинација житеља Шишаве.

У Дому културе у Бољару 14. и 15.априла могу да се вакцинишу житељи Бољара.

Овим планом обухваћене су најпре месне заједнице са већим бројем житеља, а вакцинацијом ће бити обухваћени и житељи осталих месних заједница. План њихове имунизације биће накнадно саопштен, кажу у Штабу за ванредне ситуације.