POZIV ZA PREDLAGANJE PROJEKATA KOJI ĆE SE FINANSIRATI IZ BUDŽETA OPŠTINE VLASOTINCE ZA 2022. GODINU

2271
POZIV ZA PREDLAGANJE PROJEKATA KOJI ĆE SE FINANSIRATI IZ BUDŽETA OPŠTINE VLASOTINCE ZA 2022. GODINU
Poštovani sugrađani i sugrađanke,

Opština  Vlasotince ulazi u proces pripreme budžeta za 2022. godinu i želi da uključi svoje građane i građanke u  predlaganje i izbor projekata i aktivnosti koji mogu biti finansirani  javnim sredstvima.

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da tokom perioda od 7.avgusta do 10. septembra 2021. godine predložite  projekte i/ili aktivnostiza koje smatrate da mogu učiniti  život u našoj opštini kvalitetnijim i lepšim.

S obzirom da se projekti/aktivnosti finansiraju iz budžeta naše opštine, važno je da se projekti koje predlažete odnose na objekte, odnosno potrebe koje su u nadležnosti lokalne samouprave. (Projekat može biti kapitalni projekat, odnosno u širem smislu, projekat koji obuhvata izgradnju novih objekata ili značajne, dugoročne radove na unapređenju postojećih objekata. Takođe možete predložiti i projekat od interesa za lokalnu zajednicu koji ne obuhvata izgradnju objekata već skup drugih aktivnosti koje mogu unaprediti život naših sugrađana.)
Obrazac za predlaganje projekata možete preuzeti u Opštinskom uslužnom centru opštine Vlasotince, Trg oslobođenja broj 12, od ponedeljka do petka: 7:00 – 15:00,  kao  i u Domu Zdravlja, Pošti i svim seoskim mesnim kancelarijama. Popunjene obrasce možete predati u Opštinskom uslužnom centru.
Takođe, elektronsku verziju  obrasca možete preuzeti direktno sa sajta opštine Vlasotince na sledećem linku (direktan link) i popunjeni obrazac poslati na e-mail šefa odeljenja za budžet, finansije, privredu i društvene delatnosti sasa.m@vlasotince.org.rs .
Na ovaj način, Vaši predlozi se mogu naći na listi prioritetnih projekata koji mogu  biti finansirani iz budžeta opštine.
Komisija za participativno budžetiranje će razmatrati stepen spremnosti predloženih projekata za realizaciju. Za listu projekata koji su spremni za realizaciju i koje je moguće uključiti u budžet za 2021.godinu, biće organizovano glasanje na sajtu opštine. Projekat sa najviše glasova biće uključen u budžet opštine Vlasotince za 2022.godinu
O načinu predlaganja projekata i ostalim detaljima akcije, informišite se na sajtu opštine: https://vlasotince.rs/ ili putem telefona 063/428906 Marinko Đorđević, radnim danima od 8-14 č.

Ova aktivnost je podržana je u okviru “Unapređenja dobrog upravljanja na lokalnom nivou”.


DOKUMENTACIJA

1.Poziv za predlaganje projekata koji će se finansirati iz budžeta opštine Vlasotince u 2022. godini
2.OBRAZAC ZA PREDLAGANJE PROJEKATA
54321
(0 votes. Average 0 of 5)