Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ У ПОСЕТИ ЧУВЕНОМ СЦЕНАРИСТИ

Поводом 90. рођендана, председник општине Власотинце Братислав Петровић посетио је чувеног писца и сценаристу Синишу Павићу, који већ извесно време живи у Власотинцу.

– Хтео сам да испоштујем господина Павића, уз чије серије смо одрастали и сазревали, које су актуелне и данас, а у којима се истовремено чуло и за наше  место. Подсетићу да је господин Павић и почасни грађанин Власотинца, да је дуго присутан у нашој вароши и да га углавном доживљавамо као Власотинчанина – рекао је председник општине Братислав Петровић.

На питање да ли се могу очекивати нове приче из његовог пера инспирисане Власотинцем и Власотинчанима, аутор бројних серија је рекао:

– Ја нисам више сигуран да у овим годинама могу да урадим нешто што би било боље од онога што сам већ урадио или бар што би било на том нивоу. Нисам сасвим сигуран. Раније сам био сигуран и онда сам радио. Сада, могуће је, али не могу да тврдим – рекао је Павић

Он је подсетио да је четири велике серије, Породично благо, Стижу долари, Бела лађа и Јунаци нашег доба, написао у последњих 20 година, у пензији.