Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ФУДБАЛЕРКЕ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ И ФУДБАЛЕРИ ПРЕДУЗЕЋА ХСВ ЛАУРЕАТИ 7. РАДНИЧКИХ СПОРТСКИХ ИГАРА

Фудбалерке екипе Општинска управа Власотинце заузеле су прво место на синоћ завршеним Радничким спортским играма. Друго место припало је екипи Елрад ВСС, а треће екипи Грунера. Сања Стојиљковић је најбоља играчица турнира, а Анђелка Јованов најбољи голман, обе из екипе Општинске управе.

Код мушкараца, прво место припало је екипи ХСВ-а,  друго екипи Општинске управе, а треће место заузела је екипа ММ Комерц. Из редова ХСВ-а је и најбољи играч турнира Василије Јефтић, а за најбољег голмана проглашен је Срђан Ранђеловић из екипе Општинске управе Власотинце.

Паралелно је одржаван и турнир радничких екипа у којима раде, али и за које играју и регистровани играчи, у мушкој конкуренцији. Ту је прво место заузела екипа Грунера, друго екипа Привредници ( Евро стил/Евро градња) и треће екипа Елрада. Из победничке екипе су најбољи играч Милан Тодоровић и најбољи голман Саша Јовановић.

Седме по реду Радничке спортске игре организовао је СРЦ Власина. Интересовање за ову врсту такмичења се из године у годину повећава, како међу такмичарима, тако и међу публиком, па у овој установи разматрају могућност формирања Радничке лиге.