Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

КРЕИРАЈМО БУЏЕТ ЗАЈЕДНО!

Поштовани суграђани и суграђанке,

Општина Власотинце је у процесу припреме буџета за 2023. годину и жели да консултује и укључи грађане и грађанке, као и осталу заинтересовану јавност  у предлагање области, пројеката или активности које могу бити финансирани јавним средствима.

Користимо ову прилику да Вас позовемо да током периода од 07. 10 до 21.10. 2022. године предложите пројекте и/или активности за које сматрате да могу учинити  живот у нашој општини  квалитетнијим и лепшим.

С обзиром да се пројекти/активности финансирају из буџета наше општине, важно је да се пројекти које предлажете односе на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе.

Образац за предлагање пројеката можете преузети у Општинском услужном центру општине Власотинце, Трг ослобођења број 12, од понедељка до петка: 7:00 – 15:00.

Такође, електронску верзију  обрасца можете преузети директно са сајта општине Власотинце на следећем линку (директан линк) и попуњени образац послати на e-mail шефа одељења за буџет, финансије, привреду и друштвене делатности sasa.m@vlasotince.org.rs.

На овај начин, Ваши предлози се могу наћи на листи приоритетних пројеката који могу  бити финансирани из буџета општине.

Комисија за партиципативно буџетирање ће разматрати степен спремности предложених пројеката за реализацију. За листу пројеката који су спремни за реализацију и које је могуће укључити у буџет за 2023. годину, биће организовано гласање на сајту општине. Пројекат са највише гласова биће укључен у буџет општине Власотинце за 2023. годину

О начину предлагања пројеката и осталим детаљима акције, информишите се на сајту општине: https://vlasotince.rs/  или путем телефона 063 428 906 Маринко Ђорђевић, радним данима од 8-14ч.

Захваљујемо Вам се на издвојеном времену,

Општина Власотинце

КРЕИРАЈМО БУЏЕТ ЗАЈЕДНО!

ОБРАЗАЦ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ИДЕЈЕ ПРОЈЕКТА/АКТИВНОСТИ