Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

РАСПОРЕД КРЕТАЊА ЦИСТЕРНИ ОД СУТРА ДО НЕДЕЉЕ

Цистерне власотиначког „Водовода“ од сутра до недеље кружиће Власотинцем и околним насељима ради снабдевања становништва пијаћом водом. Разлог су радови на спајању реконструисаног и постојећег дела цевовода на десној обали Власине. Сутра, у среду, биће прекида у испоруци воде, а од четвртка до недеље вода ће моћи да се користи као техничка, док Завод за јавно здравље Лесковац три дана заредом не узме узорке и уради анализу воде након спајања цевовода, кажу у ЈКП Водовод.

– Та реконструкција и спајање цевовода веома су важни за водоснабдевање  житеља Власотинца и околине јер убудуће неће бити кварова на тој траси  – каже директор ЈКП Водовод Звонко Илић.

Сутра, 10. јуна, од 12 до 18 сати једна цистерна са водом кретаће се следећим улицама и насељима: Конопничком, Стевана Јаковљевића, Дрварском, Максима Горког, Милентија Поповића, Власинском, Димитрија Туцовића, Мије Миленковића, Ломницом, Шишавом, 22. дивизије, Милоша Обилића, Бранислава Нушића, Манастириштем и Бољарем. Број телефона возача цистерне  је 063/8067116.

Од 14 до 18 сати, друга цистерна са водом кретаће се следећим улицама и насељима: 29. Новембра, Душановом, Немањином, Димитрија Стојановића, Вука Караџића, Светозара Марковића, Милоша Диманића, Милорада Величковића, Александра Пушкина, Радничком, Орашјем и Кукавицом. Број телефона возача друге цистерне је 062/8967124.

Од четвртка 11. јуна до недеље 14. јуна обе цистерне биће на терену од 9 до 18 сати и кретаће се већ поменутим трасама.

У периоду од 18 сати увече до 8 сати ујутру наредног дана цистерне ће бити постављане на двема локацијама – испред Дома Здравља и на платоу испред зграде општине Власотинце.