JAVNA RASPRAVA O VODOSNABDEVANJU I UTICAJU MHE NA SLIV REKE VLASINE

758
JAVNA RASPRAVA O VODOSNABDEVANJU I UTICAJU MHE NA SLIV REKE VLASINE

Dokument pod nazivom Studija o ekohemijskom riziku po vodosnabdevanje opštine Vlasotince i uticaju malih hidroelektrana na sliv reke Vlasine, koju je izradio Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju – Institu od nacionalnog značaja Univerziteta u Beogradu, objavljen je na sajtu opštine Vlasotince, na linku OVDE.

Sugestije, primedbe i pitanja građani mogu da dostavljaju putem elektronske pošte predsednik@vlasotince.org.rs  zatim lično na pisarnici opštine, sa naznakon “Javna rasprava – Studija o ekohemijskom riziku po vodosnabdevanje opštine Vlasotince i uticaju malih hidroelektrana na sliv reke Vlasine “ i poštom na adresu Opština Vlasotince, Trg oslobođenja 12, 16210 Vlasotince, sa naznakom “za predsednika opštine”.

Javna rasprava o ovom dokumentu održaće se u petak 14. juna u 17 sati u sali Kulturnog centra (sala bioskopa). Osim autora studije, biće prisutni i predstavnici Agencije za zaštitu životne sredine, Instituta za vodoprivredu “Jaroslav Černi” i lokalne samouprave, kao i članovi Odbora za zaštitu životne sredine SKGO.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)