KUPALIŠTE ZATVORENO NA SEDAM DANA

183
KUPALIŠTE ZATVORENO NA SEDAM DANA

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince doneo je danas odluku da savci na brani ostanu podignuti, odnosno da se jezero ne puni narednih sedam dana, a da se nakon toga razmotri higijensko – epidemiološka situacija i mišljenje Zavoda za javno zdravlje i da se tada donese nova odluka.

Štab je od zavoda tražio da izvrši sanitarno – higijenski nadzor kupališta radi davanja saglasnosti na ispunjenje uslova za njegovo korišćenje u rekreativne svrhe. Ekipa Zavoda za javno zdravlje danas je uzorkovala vodu i odnela na analizu.

Članovi Štaba za vanredne situacije imaju razumevanja za činjenicu da je u ovim toplim danima najbolje osveženje na reci, ali mole građane da i oni imaju razumevanje za aktuelnu epidemiološku situaciju.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Jedan Komentar
  1. Upravo u ovom trenutku, 3.08.2020 oko 12:40 neko tetovirano lice ui gaćama starosti oko 25 – 30 godina zatvara branu, tj otvorilo je kutiju sa kontrolama i spušta “savke”. Ovo lice očigledno nije ovlašćeno za takvu radnju, bar ne deluje tako, i zašto onda ne intervenišete? Kakvu poruku vi šaljete ostalima, da niste sposobnji jednu branu da držie otvorenom? Zašto ne postavite kamere, ili zakačite jedan savak lancima za osovinu da ne može da se spušta ili skinetze sa zupčanika lanac kojim se podižu savci ili slično, jer sa divljim zverfima očigledsno mora tako?

    Posle se vređate kad neko kaže da su teritrorije ex SFRJ gde su takvi kao vi gde se rade ovakve stvari počele da se civilizacijski razvijaju tejk kad su sa njih proterali takve ili ih sabili u mišje rupe. Pa šta da radite, istina je često neprijatna.

Komentari su isključeni.