Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ПОПЛОЧАВА СЕ СТЕПЕНИШТЕ ДО КОМПЛЕКСА СТАРО ГРОБЉЕ

Степениште које од бране води ка краку Његошеве улице је санирано, а степениште од крака Његошеве улице до самог Спомен парка Старо гробље се поплочава каменом. Реч је о једној од најлепших и најфреквентнијих локација у Власотинцу са које се протеже поглед на реку Власину и панораму вароши.

-У питању је о веома посећено место на које радо долазе како Власотинчани, тако и гости. Део степеништа је саниран, 70 метара квадратних, а већи део, површине 295 метара квадратних се поплочава каменом. Биће офарбана и учвршћена ограда у дужини од 45м која обезбеђује степениште, а скоро је овде постављена и ЛЕД расвета. План је да одрадимо заштитну ограду и у овом делу од Његошеве до Старог гробља, а да ЈКП Комуналац уклони растиње како би поглед био лепши – каже већник задужен за односе са месним заједницама Зоран Миљковић.

Укупна вредност радова које изводи предузеће “Пионир” из Власотинца је око 1,2  милиона динара. Степениште, које је последњих година било руинирано и небезбедно за кретање, сада поприма изглед модерног шеталишта.