Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

Предшколска онлајн заједница учења

Поштовани сарадници,

ПУ “Милка Диманић” је укључена у пројекат “Предшколска заједница онлајн учења- учимо и мењамо праксу” коју је издао ЦИП- Центар за интерактивну педагогију у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и уз подршку Уницеф-а. 
 
Подршка породици је кључна за одржавање услова за добробит деце, а то значи и добробити породице, посебно у овим измењеним околностима.
 
Подршка је потребна СВИМ породицама; и оним чија деца бораве у вртићу и оним чија деца из било ког разлога не бораве или нису уписана у вртић.
У складу са нашом дугогодишњом сарадњом молимо Вас да доле наведени текст и линкове ке брошурама учините доступним корисницима Ваших услуга јер подршка је потребна свим породицама (документ у прилогу). 
 
Линк са брошурама:
Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је Untitled-1.jpg
 

Поштовани сарадници/ родитељи,

Слободно нам пишите ваша размишљања, предлоге, сугестије о брошурама и свему што вас интересује у вези ваше деце. Ваше мишљење и предлози су нам врло важни за даље унапређивање квалитета рада у оваквим околностима.Такође вас молимо да  попуните упитник након упознавања са брошурама.
 
Хвала на сарадњи!
Предшколска установа “Милка Диманић”