Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ОБАВЕШТЕЊЕ – суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова

Обавештавамо све заинтересоване грађане да је јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова за 2024. годину обуставља.
– Дана, 09.10.2024. године донесена је Одлука о обустављању пријема пријава на Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова за 2024. годину, којом се обуставља пријем пријава на јавни позив. Одлука о обустављању пријема пријава на Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова за 2024. годину донешена је због утрошка расположивих средстава за суфинансирање мера енергетске санације ородичних кућа и станова за 2024. годину.
– Комисија неће разматрати пријаве достављене након доношења ове одлуке, а о евентуалном наставку пријема пријава биће донесена посебна одлука, о чему ће грађани бити правовремено обавештени.
– Комисија за спровођење Јавног позива ће, након што прегледа све пристигле пријаве закључно са даном 09.10.2024. године, сачинити пресек стања утрошених средстава, након чега ће одлучити о наставку пријема пријава.
– Списак корисника урађен на основу оцена Комисије за енергетску ефикасност, која је претходно обишла сва пријављена домаћинства, са циљем да средства добије што већи број пријављених грађана биће објављен на сајту општине Власотинце.

Комисија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *