Сервис 48 сати

Како би олакшали решавање Ваших свакодневних проблема, Општина Власотинце је увела Сервис 48 сати. Све што је потребно како би сте изложили надлежној институцији Ваш проблем је приступ интернету и овом сајту.
У секцији Он-Лине пријава можете попунити образац којим ћете описати Ваш проблем, као и попунити Ваше податке. У року од 48 сати бићете контактирани како би се приступило решавању Вашег проблема.
Овакав вид контакта грађана са Општином, општинским службама и јавним предузећима представља најмодерније решење и најбољу праксу каква се примењује и у најразвијенијим општинама западне Европе, и самим тим нашу Општину ставља раме уз раме са најразвијенијим општинама у земљи и региону.
Осим непосредних ефеката на квалитет живота грађана, примена оваквог система приказује слику општине као озбиљне институције која је посвећена ефикасном решавању проблема свих, било да су у питању правна или физичка лица, што ствара позитивну слику код потенцијалних инвеститора.
Ако желите да будете информисани о статусу Ваше пријаве, оставите Ваше контакт податке приликом подношења пријаве.
Коришћење овог сервиса је потпуно бесплатно и добровољно. Подаци које оставите приликом пријаве ће бити третирани као строга пословна тајна, и нико осим надлежних особа им неће имати приступ. Коришћењем сервиса пристајете на услове коришћења. Злоупотреба ових образаца или wеб-сајта у целини је кажњива законом.