Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

Како би олакшали решавање Ваших свакодневних проблема, Општина Власотинце је увела Сервис 48 сати. Све што је потребно како би сте изложили надлежној институцији Ваш проблем је приступ интернету и овом сајту.
У секцији Он-Лине пријава можете попунити образац којим ћете описати Ваш проблем, као и попунити Ваше податке. У року од 48 сати бићете контактирани како би се приступило решавању Вашег проблема.
Овакав вид контакта грађана са Општином, општинским службама и јавним предузећима представља најмодерније решење и најбољу праксу каква се примењује и у најразвијенијим општинама западне Европе, и самим тим нашу Општину ставља раме уз раме са најразвијенијим општинама у земљи и региону.
Осим непосредних ефеката на квалитет живота грађана, примена оваквог система приказује слику општине као озбиљне институције која је посвећена ефикасном решавању проблема свих, било да су у питању правна или физичка лица, што ствара позитивну слику код потенцијалних инвеститора.
Ако желите да будете информисани о статусу Ваше пријаве, оставите Ваше контакт податке приликом подношења пријаве.
Коришћење овог сервиса је потпуно бесплатно и добровољно. Подаци које оставите приликом пријаве ће бити третирани као строга пословна тајна, и нико осим надлежних особа им неће имати приступ. Коришћењем сервиса пристајете на услове коришћења. Злоупотреба ових образаца или wеб-сајта у целини је кажњива законом.