Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

Укључивање грађана и грађанки, као и заинтересоване јавности у креирању буџета за 2024. годину

Поштовани суграђани и суграђанке,

Општина  Власотинце улази у процес припреме буџета за 2024. годину и жели да укључи своје грађане и грађанке у  предлагање и избор пројеката и активности који могу бити финансирани  јавним средствима.

Користимо ову прилику да Вас позовемо да током периода од 04.09 до 15.09. 2023. године предложите  пројекте и/или активности за које сматрате да могу учинити  живот у нашој општини  квалитетнијим и лепшим.

С обзиром да се пројекти/активности финансирају из буџета наше општине, важно је да се пројекти које предлажете односе на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе.

Образац за предлагање пројеката можете преузети у Општинском услужном центру општине Власотинце, Трг ослобођења број 12, од понедељка до петка: 7:00 – 15:00.

Такође, електронску верзију  обрасца можете преузети директно са сајта општине Власотинце на следећем линку (директан линк) и попуњени образац послати на e-mail руководиоцу одељења за буџет, финансије, привреду и друштвене делатности sasa.m@vlasotince.org.rs .

На овај начин, Ваши предлози се могу наћи на листи приоритетних пројеката који могу  бити финансирани из буџета општине.

Комисија за партиципативно буџетирање ће разматрати степен спремности предложених пројеката за реализацијуи односно  укључење у буџет општине Власотинце за 2024. годину

О начину предлагања пројеката и осталим детаљима акције, информишите се на сајту општине: https://vlasotince.rs/  или путем телефона 063 428 906 Маринко Ђорђевић, радним данима од 8-14ч.

Позив за прикушљање предлога пројеката грађана

Допис привредницима

Допис удружењима
Образац за предлагање пројекта
ПРЕУЗМИТЕ АНКЕТУ И ЗАОКРУЖТЕ ТРИ ОБЛАСТИ