Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ДАВОР ШТЕФАНЕК ОТВОРИО ДРУГИ МАЛИ САЈАМ СПОРТА У ВЛАСОТИНЦУ

На другом Малом сајму спорта у Власотинцу данас су се  деци представили клубови и понудили могућност да свако проба један од 12 спортова колико је могуће тренирати  у Власотинцу. И ове године Мали сајам спорта отворио је олимпијски шампион и председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек који je са децом играо разне спортове и разговарао.

– Драга децо, вама због којих се овакви дивни догађаји као што је Мали сајам спорта и организују, желим да поручим да сте на правом путу.То што бирате спорт, праве вредности и здрав начин живота је ваше најбоље улагање у будућност. Важније од тога да ли ћете постати највећи шампиони јесте да постанете добри и поштени људи који ће поштовати друге и увек радити на унапређењу сопствених врлина и талената – рекао је Штефанек.

Он је још једном честитао Спортском савезу општине Власотинце на освојеној Мајској награди. Председник савеза Милан Ристић позвао је младе да се придруже неком од клубова и да се баве спортом. Председник општине Братислав Петровић  изразио је задовољство што се  другу годину заредом одржава Мали сајам спорта у Власотинцу.

– Драго ми је што се полако навикавамо на њега, односно подржавамо окупљање које има за циљ да подстакне младе људе да се баве спортом и здраво одрастају – рекао је Петровић.

Мали сајам спорта већ 12 година организује Спортски савез Србије у сарадњи са локалним спортским савезима и локалним самоуправама. Сарадња је присутна и са представници Савеза за предшколски спорт.  Химну Србије, на почетку скупа, отпевала је Марта Станковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *