Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ЈАВНА РАСПРАВА О ВОДОСНАБДЕВАЊУ И УТИЦАЈУ МХЕ НА СЛИВ РЕКЕ ВЛАСИНЕ

Документ под називом Студија о екохемијском ризику по водоснабдевање општине Власотинце и утицају малих хидроелектрана на слив реке Власине, коју је израдио Институт за хемију, технологију и металургију – Институ од националног значаја Универзитета у Београду, објављен је на сајту општине Власотинце, на линку ОВДЕ.

Сугестије, примедбе и питања грађани могу да достављају путем електронске поште predsednik@vlasotince.org.rs  затим лично на писарници општине, са назнакон “Јавна расправа – Студија о екохемијском ризику по водоснабдевање општине Власотинце и утицају малих хидроелектрана на слив реке Власине “ и поштом на адресу Општина Власотинце, Трг ослобођења 12, 16210 Власотинце, са назнаком “за председника општине”.

Јавна расправа о овом документу одржаће се у петак 14. јуна у 17 сати у сали Културног центра (сала биоскопа). Осим аутора студије, биће присутни и представници Агенције за заштиту животне средине, Института за водопривреду “Јарослав Черни” и локалне самоуправе, као и чланови Одбора за заштиту животне средине СКГО.