Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ЈЕДАН ПОЗИТИВАН ОД ЧЕТИРИ ТЕСТИРАНА, ЗЕЛЕНА ПИЈАЦА СЕ ОТВАРА У ПЕТАК

Од четири резултата пацијената тестираних у Дому здравља Власотинце, један је позитиван, показују данас пристигли подаци, а саопштава Штаб за ванредне ситуације. Током ускршњег викенда број пацијената са респираторним инфекцијама који су се јављали COVID амбуланти био је преполовљен и кретао се у просеку између 30 и 35.

Радници Института за јавно здравље Ниш дезинфиковали су данас Дом здравља у Власотинцу, а екипе „Водовода“ зграду Полицијске станице и улазе у стамбеним зградама.

Зелена пијаца у Власотинцу почиње да ради од петка 24.априла од 7 до 15 сати, уз примену препоручених мера у виду маски, рукавица и физичке дистанце. Те мере важе и за купце и за продавце, кажу у ЈКП Комуналац. Такође, ово предузеће ће од сутра, 22.априла, отворити и шалтере за наплату у Виноградарској од 8 до 12 и у Немањиној улици од 7 до 15 сати. Шалтери ће радити уз поштовање препоручених мера о броју присутних лица у затвореном простору.
Цистерне „Водовода“, са дезинфекционим средством натријум-хипхлорит, обићи ће сутра од 9 сати сеоске месне заједнице по седећем распореду: једна цистерна биће у Орашју, Кукавици, Ладовици, Прилепцу и Гложану, а друга у Стајковцу, Конопници, Батуловцу, Шишави, Доњој Ломници, Бољару и Крушевици.
Малопродајни објекти, сервисне и услужне радње чији је почетак рада одобрен одлуком Владе од данас, моћи ће да раде у интервалу од 7 до 17 сати, с обзиром на то да полицијски час од данас почиње у 18 сати. Уторком, петком и недељом старији од 65 година моћи ће у полусатну шетњу у интервалу од 18 до 01 сат.