Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ТРИ ПАЦИЈЕНТА ПОЗИТИВНА НА ВИРУС, ТЕСТИРАНА ВАН ВЛАСОТИНЦА

Са подручја власотиначке општине још три пацијента позитивна су на корона вирус, а они су тестирани ван Власотинца, саопштава Штаб за ванредне ситуације. Тиме је према евиденцији штаба, а на основу података пристиглих из Завода за јавно здравље Лесковац, укупан број потврђених случајева COVID-а 19 у власотиначкој општини 39.

Тим стручњака из Русије боравио је данас у Дому здравља и дао додатна упутства и препоруке за рад установе.

Штаб саопштава да власотиначки „Водоовод“ и даље не очитава водомере, већ обрачун врши на бази просечне потрошње, а корисници који су у прилици да очитају стање на својим водомерима могу тај податак да доставе до 30.априла на два броја телефона надлежне службе: 875-350 и 062/88-44-82.

Корисници своје редовне  обавезе и обавезе по споразумима пмогу да измире на текуће рачуне ЈКП Водовод или коришћењем посебне апликације на мобилном телефону преко дводимензионалног QР кода. Рачуни за воду могу да се измире од данас и на наплатним местима „Водовода“ у Душановој улици бр.1 од 8 до 14 и у Виноградарској бб од 8 до 12 сати.

У том случају обавезна је примена заштитних мера у виду ношења маски, рукавица, присуства једног потрошача у просторији и редовне дезинфекције просторија и особља, саопштава Штаб за ванредне ситуације општине Власотинце.