Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ ВЛАСОТИНЦА У 2020. ГОДИНИ

Најбољи спортски клуб у 2020. години је ОКК Власотинце, најбољи спортиста је дизач тегова Вељко Пешић, а најбоља спортисткиња голман рукометашица Мартина Милошевић. Најбољи тренер је Филип Дојчиновић, Спортско удружење ,,Алфа 016“, а спортски радник године је Јовица Јовановић ,ОРК Власотинце. Специјално признање поводом 100 година постојања клуба припало је ФК Власина.  За изузетан допринос у развоју и унапређењу спорта на територији општине Власотинце плакете ду добили Спортско рекреативни центар Власина И Скупштини општине Власотинце.

-Наши спортисти и спортски радници, као и младе наде спорта, били су и остали понос Власотинца, надам се да ће тако бити и убудуће, а Спортски савез је ту да помогне и подржи њихове напоре- рекао је председник Спортског савеза Милан Ристић.

Председник општине Братислав Петровић подвукао је да су околности биле тешке, нали да су власотиначки спортисти оправдали очекивања И постигли одличне резултате у 2020.

-Због тога је општина Власотинце одлуком о буџету за наредну годину подржала ову област истим износом –  35 милиона динара. Надам се да ће вам тај новац омогућити да вредно радите И тренирате И да проносите леп глас о Власотинцу што даље – рекао је челни човек општине.

Спортске наде Власотинца су: Вељко Стаменковић-ФК Власина, Александар Стојановић- ФК Полет, Јована Младеновић-СУ Покрет, Стефан Јовановић-ОКК Власотинце, Миодраг Давинић-ОКК Власотинце, Сандра Мицић-ЖФК Росуља 2014, Хана Диманић-ШК Власотинце,Лука Ранчић-ОРК Власотинце, Анђела Стефановић-ЖРК Власотинце, Никола Коцић-АК Власотинце, Калина Величковић-АК Власотинце, Емилија Ђурић-КБК Власотинце, Немања Петровић-ОКК Власотинце.

У име награђених захвалила је Мартина Милошевић. Најбољи спортиста И спортисткиња добили су, осим признања И новчану награду од по 10 хиљада динара.

Овогодишња додела спортских признања прошла је у знаку поштовања противепидемијских мера.