Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

САОПШТЕЊЕ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

Епидемиолошка ситуација на територији општине Власотинце је тренутно повољна. У последњој недељи дошло је до благе стагнације броја позитивних на присуство коронавируса  и броја првих прегледа у ковид амбуланти ДЗ Власотинце, саопштава Штаб за ванредне ситуације.

Ванредна ситуација остаје на снази и даље, а у периоду од 31. децембра 2020. године до 1. јануара 2021. године, радно време објеката у којима се пружају услуге у области угоститељства, које обухватају продају хране и пића (ресторани,  кафићи, барови, клубови, и сл.) ограничава се тако да ти објекти могу радити од 05.00 часова до 18.00 часова. Музика уживо није дозвољена до 17 сати, а након тог времена није дозвољена музика у било ком облику

Од 2. до 11. јануара 2021. године, радно време објеката у којима се обавља делатност у области трговине на мало, пружања услуге у области угоститељства, у затвореним или отвореним трговинским центрима и сличним објектима , делатност пружања занатских , делатност културе, приређивања игара на срећу, козметички салони, фризерски салони, салони лепоте,  и делатност у области  спорта која подразумева истовремено присуство више лица у истом простору или дуготрајнији непосредни контакт са корисником услуге (фитнес центри, теретане, вежбаонице и други објекти намењени за спорт и рекреацију и сл.) ограничава се тако да ти објекти могу радити сваког дана  од 05.00 часова до 20.00 часова.