OD SUTRA MASOVNA IMUNIZACIJA BEZ ZAKAZIVANJA I U VLASOTINAČKOJ OPŠTINI

315
OD SUTRA MASOVNA IMUNIZACIJA BEZ ZAKAZIVANJA I U VLASOTINAČKOJ OPŠTINI

Štab za vanredne situacije opštine Vlasotince obaveštava građane da sutra počinje masovna imunizacija na terenu, u seoskim mesnim zajednicama, bez prethodnog elektronskog prijavljivanja i zakazivanja. Na raspolaganju je kineska vakcina Sinofarm, a sa sobom je potrebno poneti samo ličnu kartu, kažu u opštinskom štabu. Vakcinacija će se obavljati od 10 do 17 sati po sledećem rasporedu:

U Zdravstvenoj ambulanti u Kukavici 7. i 8. aprila predviđena je vakcinacija žitelja Orašja, 9. aprila vakcinacija žitelja Kukavice, a 12. i 13. aprila vakcinacija žitelja Ladovice.

U ambulanti u Stajkovcu 7, 8. i 9. aprila mogu da se vakcinišu žitelji Stajkovca, 12. i 13. aprila žitelji Gložana i Prilepca, a 14. i 15. aprila žitelji Batulovca.

U zgradi Doma kulture u Konopnici  16. i 17.aprila mogu da se vakcinišu žitelji Konopnice  i Skrapeža.

U ambulanti u Donjoj Lomnici 16.aprila predviđena je  vakcinacija žitelja Donje Lomnice, a 19. i 20.aprila vakcinacija žitelja Šišave.

U Domu kulture u Boljaru 14. i 15.aprila mogu da se vakcinišu žitelji Boljara.

Ovim planom obuhvaćene su najpre mesne zajednice sa većim brojem žitelja, a vakcinacijom će biti obuhvaćeni i žitelji ostalih mesnih zajednica. Plan njihove imunizacije biće naknadno saopšten, kažu u Štabu za vanredne situacije.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)