Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ЈАВНУ РАСПРАВУ О НАЦРТУ БУЏЕТА ЗА 2022.

Рок до када траје јавна расправа о нацрту буџета општине Власотинце за 2022.годину продужен је до четвртка 25.новембра, а дан касније, у петак 26.новембра с почетком у 11 сати у сали биоскопа планирано је да се одржи и јавна седница. За учешће на скупу потребно је пријавити се путем електронске поште sasa.m@vlasotince.org.rs, најкасније до 25.новембра. Уколико противепидемиолошке мере не дозволе одржавање скупа у сали, јавна седница биће одржана он-лајн, о чему ће грађани бити благовремено обавештени.

Учешће цивилног сектора односно удружења грађана, регистрованих и активних на територији општине Власотинце је од изузетног значаја за спровођење целог процеса консултација који је општина започела, кажу у Одељењу за буџет, финансије, локалну пореску администрацију и друштвене делатности.

-Позивамо удружења да до 25. новембра 2021. године, предложе приоритетне области за финансирање програма удружења грађана у наредној, 2022. години. У оквиру консултација са грађанима у процесу израде Нацрта одлуке о буџету за 2022. годину припремили смо посебну анкету, која садржи преглед области и под-области, које удружења могу предложити за приоритетне области за финансирање током наредне године и која се налази на сајту општине, па их позивам да је попуне – каже руководилац Одељења за буџет и финансије Саша Михајловић.