ШЕСТ МИЛИОНА ЗА ДВЕ ВЛАСОТИНАЧКЕ ШКОЛЕ

705
ШЕСТ МИЛИОНА ЗА ДВЕ ВЛАСОТИНАЧКЕ ШКОЛЕ

Програмом прерасподеле инвестиционих средстава у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, основне школе „Божидар Миљковић“  у Горњем Присјану и „Браћа Миленковић“ у Шишави добиле су по три милиона динара за радове на школским објектима.

У школи у Горњем Присјану радиће се замена кровног покривача на објекту кухиње, а у школи у Шишави средства ће бити искоришћена за замену крова и столарије такође на објекту школске кухиње и за замену столарије у просторији вртића у оквиру исте зграде.

-У оквиру сталних напора да нашој деци обезбедимо што боље услове за рад, интензивно контактирамо са Министарством просвете, науке и технолошког развоја како бисмо што више средстава која су на располагању школама  „донели“ у власотиначку општину. Тако је обезбеђено и ових шест милиона динара – каже помоћник председника општине Власотинце Небојша Стојановић.

Он додаје да се интензивно ради на томе да се обезбеде средства за доградњу и реконструкцију вртића „Колибри“, због великог броја деце која чекају на пријем.

Један Коментар
  1. Bravo za nasu opstinu i svaka cast na ovom fantasticnom projektu. Da nema ovakve vlasti ne bi bilo ni izgradnje, obnove i slicno. Posebno me raduje ova vest zbog malisana jer oni su nasa buducnost. S obzirom na ovu pandemiju misljenja sam da bi nase najmladje dodatno trebalo zastiti uvodjenjem ruskih fotokatalitičkim prečišćivačima vazduha jer od ove pošasti zvana korona moramo decu da sačuvamo!

Коментари су искључени.