Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ШЕСТ МИЛИОНА ЗА ДВЕ ВЛАСОТИНАЧКЕ ШКОЛЕ

Програмом прерасподеле инвестиционих средстава у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, основне школе „Божидар Миљковић“  у Горњем Присјану и „Браћа Миленковић“ у Шишави добиле су по три милиона динара за радове на школским објектима.

У школи у Горњем Присјану радиће се замена кровног покривача на објекту кухиње, а у школи у Шишави средства ће бити искоришћена за замену крова и столарије такође на објекту школске кухиње и за замену столарије у просторији вртића у оквиру исте зграде.

-У оквиру сталних напора да нашој деци обезбедимо што боље услове за рад, интензивно контактирамо са Министарством просвете, науке и технолошког развоја како бисмо што више средстава која су на располагању школама  „донели“ у власотиначку општину. Тако је обезбеђено и ових шест милиона динара – каже помоћник председника општине Власотинце Небојша Стојановић.

Он додаје да се интензивно ради на томе да се обезбеде средства за доградњу и реконструкцију вртића „Колибри“, због великог броја деце која чекају на пријем.