УСКОРО ПОЧИЊЕ ЧИШЋЕЊЕ ДИВЉИХ ДЕПОНИЈА

521
УСКОРО ПОЧИЊЕ ЧИШЋЕЊЕ ДИВЉИХ ДЕПОНИЈА

На подручју општине Власотинце ускоро почиње чишћење 35 дивљих депонија у оквиру пројекта “Заједно чувајмо животну средину”. У жељи да се уклоне и депоније које нису пописане, а реално постоје, локална самоуправа омогућила је да се путем сервиса „48 сати“, на сајту општине Власотинце, пријави локација на којој се налази депонија  http://48sati.vlasotince.rs/?page_id=8

– Општина Власотинце у сарадњи са јавно комуналним-предузећима планира да у наредном периоду крене са чишћењем дивљих депонија које се налазе на територији општине Власотинце. Зато молимо све грађане да преко електронског сервиса „48 сати“ пошаљу локације депонија које знају, како бисмо упоредили локације, пописали их и очистили. А с обзиром на то да је у току набавка 130 нових контејнера, они ће бити распоређени и у сеоским месним заједицама како би се регулисало одлагање смећа и очувала животна средина  – каже заменик председника општине Владимир Коцић.

Пројекат „Заједно чувајмо животнусредину“ општина Власотинце реализује у сарадњи са Министарством заштите животне средине, које овај пројекат подржава са 7,1 милион динара.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)