Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

Обавештење за бираче са територије општине Власотинце

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ бирачи са пребивалиштем на територији општине Власотинце, да код Општинск« управе општине Власотинце могу извршити увид у део Јединственог бирачког списка који се води за подручје општине Власотинце, у циљу провере личних података уписаних у бирачки списак, сваког радног дана и викендом у времену од 7.30 до 20,00 часова. у згради општине Власотинце, Трг Ослобођења бр 12 . канцеларија број 28 други спрат

Грађани могу до 10. априла 2020. године, када се закључује бирачки списак, захтевати доношење решења на којима се заснивају промене у бирачком списку. После закључења бирачког списка па 72 часа пре одржавања избора решења на којима се заснивају промене у бирачком списку доноси Министарство надлежно за послове управе.

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ грађани да могу Општинској управи најкасније пет дана пре дана закључења бирачког списка поднети захтев да се у бирачки списак упише податак да ће бирач на предстојећим изборима гласати према месту боравишта у земљи.

Бирачи могу најкасније пет дана пре закључења бирачког списка. поднети захтев ,,а се у бирачки списак упише податак да ће на предстојећим изборима гласати према месту боравишта у иностранству.