Obaveštenje za birače sa teritorije opštine Vlasotince

653
Obaveštenje za birače sa teritorije opštine Vlasotince

OBAVEŠTAVAJU SE birači sa prebivalištem na teritoriji opštine Vlasotince, da kod Opštinsk« uprave opštine Vlasotince mogu izvršiti uvid u deo Jedinstvenog biračkog spiska koji se vodi za područje opštine Vlasotince, u cilju provere ličnih podataka upisanih u birački spisak, svakog radnog dana i vikendom u vremenu od 7.30 do 20,00 časova. u zgradi opštine Vlasotince, Trg Oslobođenja br 12 . kancelarija broj 28 drugi sprat

Građani mogu do 10. aprila 2020. godine, kada se zaključuje birački spisak, zahtevati donošenje rešenja na kojima se zasnivaju promene u biračkom spisku. Posle zaključenja biračkog spiska pa 72 časa pre održavanja izbora rešenja na kojima se zasnivaju promene u biračkom spisku donosi Ministarstvo nadležno za poslove uprave.

OBAVEŠTAVAJUSE građani da mogu Opštinskoj upravi najkasnije pet dana pre dana zaključenja biračkog spiska podneti zahtev da se u birački spisak upiše podatak da će birač na predstojećim izborima glasati prema mestu boravišta u zemlji.

Birači mogu najkasnije pet dana pre zaključenja biračkog spiska. podneti zahtev ,,a se u birački spisak upiše podatak da će na predstojećim izborima glasati prema mestu boravišta u inostranstvu.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)