Општина Власотинце

Радно време:

Понедељак - Петак: 7:00-15:00

Контакт телефон:

+381 16 875122

Писмо

Latinica | Ћирилица

ОСВЕТЉЕНО ШЕТАЛИШТЕ

Простор између два моста и део шеталишта од бране према некадашњој фабрици “Беско” у Власотинцу добио је нову расвету, у оквиру пројекта јавно – приватног партнерства за постављање ЛЕД расвете.

Помоћник председника општине Предраг Митковић каже да је између два моста постављено 10 стубова, а од бране навише још 36.

-Ова је стаза направљена пре десетак година, али никада није била адекватно осветљена, а користи је велики број Власотинчана. Зато смо уложили миллион динара у инсталације, а светиљке су део програма постављања ЛЕД расвете од прошле године када је предвиђено да се на целој територији општине угради 3800 сијалица, у које су урачунате и ове поред Власине – каже Митковић.

Тиме је простор поред реке добио другачији изглед у вечерњим сатима, а председник општине Зоран Тододровић додаје да је за цео комплекс спортско – рекреационог центра урађен урбанистички пројекат са свим садржајима.

-Наш је задатак да у наредном периоду направимо појединачне пројекте у пет фаза и да покушамо да их реализујемо, правећи савремени комплекс за спортисте и рекреативце – закључује први човек власотиначке општине.