PRODUŽEN ROK ZA JAVNU RASPRAVU O NACRTU BUDŽETA ZA 2022.

152
PRODUŽEN ROK ZA JAVNU RASPRAVU O NACRTU BUDŽETA ZA 2022.

Rok do kada traje javna rasprava o nacrtu budžeta opštine Vlasotince za 2022.godinu produžen je do četvrtka 25.novembra, a dan kasnije, u petak 26.novembra s početkom u 11 sati u sali bioskopa planirano je da se održi i javna sednica. Za učešće na skupu potrebno je prijaviti se putem elektronske pošte sasa.m@vlasotince.org.rs, najkasnije do 25.novembra. Ukoliko protivepidemiološke mere ne dozvole održavanje skupa u sali, javna sednica biće održana on-lajn, o čemu će građani biti blagovremeno obavešteni.

Učešće civilnog sektora odnosno udruženja građana, registrovanih i aktivnih na teritoriji opštine Vlasotince je od izuzetnog značaja za sprovođenje celog procesa konsultacija koji je opština započela, kažu u Odeljenju za budžet, finansije, lokalnu poresku administraciju i društvene delatnosti.

-Pozivamo udruženja da do 25. novembra 2021. godine, predlože prioritetne oblasti za finansiranje programa udruženja građana u narednoj, 2022. godini. U okviru konsultacija sa građanima u procesu izrade Nacrta odluke o budžetu za 2022. godinu pripremili smo posebnu anketu, koja sadrži pregled oblasti i pod-oblasti, koje udruženja mogu predložiti za prioritetne oblasti za finansiranje tokom naredne godine i koja se nalazi na sajtu opštine, pa ih pozivam da je popune – kaže rukovodilac Odeljenja za budžet i finansije Saša Mihajlović.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)